Σφακιανάκης: Να πάμε τον Παναιτωλικό ακόμα πιο ψηλά

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Στέλιος Σφακιανάκης ψηφίστηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής σε παιχνίδι τoυ Παναιτωλικού και συγκεκριμένα σ’ αυτό απέναντι στον Απόλλωνα.Η απονομή του βραβείου MVP της 25ης αγωνιστικής για την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στον έμπειρο μέσο έγινε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Κατσακιώρης έδωσε συγχαρητήρια στον νικητή της ψηφοφορίας απονέμοντάς του το βραβείο και τόνισε: «Ευχόμαστε επιτυχίες σε εσένα και τον Παναιτωλικό. Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα που όλοι αγαπάμε».

Ο Στέλιος Σφακιανάκης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με ψήφισε. Η ψήφος των φιλάθλων είναι ιδιαίτερα τιμητική και μου δίνει χαρά. Θέλω και ελπίζω στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα να αποδώσει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάμε τον Παναιτωλικό ακόμα πιο ψηλά. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου σ’ αυτή την προσπάθεια, γιατί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ είχε ετοιμάσει μια αναμνηστική πλακέτα την οποία απένειμε ο Γιώργος Νάκος, τιμώντας την προσφορά του Στέλιου Σφακιανάκη στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Σχετικά άρθρα