Παπαθεοδώρου: Μέτρια εμφάνιση, παρά την διψήφια διαφορά

Η Νέα Κηφισιά επικράτησε του Ηλυσιακού στο Ζηρίνειο, με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει ότι παρά την διψήφια διαφορά, η ομάδα του έκανε μέτρια εμφάνιση και πρέπει να βρει τον ρυθμό της ενόψει της συνέχειας."Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που παίζει με τακτική και το μυαλό του αντιπάλου, ενώ είχε και δύο νέους παίκτες (Ντίβεντορφ, Πέτροβιτς) στο ρόστερ του.

Μάλιστα ο Ντίβεντορφ είναι καλός παίκτης. Η ζώνη, που εφάρμοσε, δούλεψε, καθώς εμείς ήμασταν διστακτικοί. Πήραμε ρυθμό απ’ την άμυνά μας και πιέσαμε τα αντίπαλα γκαρντ, καθώς ξέραμε πως έχει προβλήματα εκεί.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε συνεχώς διψήφια διαφορά, κάναμε μέτρια εμφάνιση. Δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση, είχαμε λάθος συνεργασίες και είμαστε προβληματισμένοι.

Νικήσαμε, επειδή έχουμε καλύτερο ρόστερ, αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας, όπως είχαμε πριν από 15 ημέρες.

Τώρα έχουμε να παίξουμε με μία ομάδα (Ικαρος), που επίσης έχει μεγάλο κίνητρο κι αυτό συμβαίνει με εμάς. Παίζουμε με ομάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο και θα πρέπει κι εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Η χρονιά δεν τελείωσε. Πετύχαμε το βασικό στόχο μας, αλλά δεν ολοκληρώσαμε τη χρονιά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Λιόγα, που παρά τα προβλήματα παλεύει για το καλύτερο", είπε ο προπονητής της ΑΕΝΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Πετροδημόπουλος σχολίασε: "Ξέραμε ότι ο Ηλυσιακός θα έρθει για να διεκδικήσει τη νίκη κι είχαμε προετοιμαστεί για ένα σκληρό παιχνίδι.

Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί, δεν πήγαμε σύμφωνα με το σκάουτινγκ, που είχαμε κάνει, αλλά στη συνέχεια πήραμε διαφορά 10 πόντων, την οποία και κρατήσαμε.

Εχουμε βρει το δρόμο μας και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πηγαίνουμε καλύτερα".

Σχετικά άρθρα