Σέποβιτς: Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για το χατ-τρικ

Ο Μάρκο Σέποβιτς ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ και στάθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει με όλους τους επιθετικούς του ρόστερ.
Ο Σέρβος φορ πήρε την θέση του τραυματία Σαβιόλα (χάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) στο 33′ και βρήκε δίχτυα σε τρεις περιπτώσεις (42′, 52′, 88′), ευχαριστώντας για το χατ-τρικ τους συμπαίκτες του

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας μου. Προπονούμαι κάθε μέρα και προσπαθώ καθημερινά για να πάρω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν.

Με βοήθησαν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου γιατί χωρίς τις μπαλιές που μου έκαναν, δεν θα είχα βάλει γκολ. Τους ευχαριστώ και ελπίζω να συνεχίζω να παίρνω πάσες για να σκοράρω", τόνισε αρχικά ο Σέποβιτς και συνέχισε:

"Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ για το παιχνίδι και ξέραμε πως η καλή κυκλοφορία της μπάλας θα μας βοηθήσει να πάρουμε το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό πως οι 4 επιθετικοί έχουμε πολύ καλή σχέση και συνεργασία. Μιλάμε καθημερινά και αυτό μας βοηθάει".

Σχετικά άρθρα