Λιόγας: Μας επηρέασαν οι τραυματισμοί

Ο Ηλυσιακός ηττήθηκε από τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο, με τον προπονητή της ομάδας των Ιλισίων, Δημήτρη Λιόγα, να στέκεται στα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του."Η Κηφισιά είναι μία ομάδα με καλό ρόστερ, αλλά και με μεγάλη βελτίωση μέσα στο πρωτάθλημα, χάριν στην ποιότητα της δουλειάς, που γίνεται.

Εχει μεγάλο ρόστερ, αλλά παρουσιάζει συνεχώς και νέα πράγματα στο παιχνίδι της κι αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Παπαθεοδώρου.

Εμείς είχαμε δύσκολη εβδομάδα γιατί αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τους περιφερειακούς μας, που ήταν τραυματίες. Ακόμα κι ο Πίνγκραμ έπαιξε με πρόβλημα, ενώ δεν είχαμε καθόλου τον Καυκή.

Αυτό μας επηρέασε στο παιχνίδι μας, ενώ είχαμε και δύο νέους παίκτες (Ντίβεντορφ, Πέτροβιτς) στο ρόστερ μας κι αυτό ήταν κακό για τη συνοχή μας στην επίθεση.

Στην άμυνα, απ’ τη στιγμή που η ζώνη δε μας βοήθησε, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς, καθώς η ΑΕΝΚ έχει καλούς περιφερειακούς, όπως ο Λιακόπουλος, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι", είπε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κόρτνεϊ Πίγκραμ σημείωσε: "Αρχίσαμε με καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά δεν αντέξαμε.

Δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση, ήμασταν άστοχοι και δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του αντιπάλου μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα