Στο -6 η Ρόμα, 1-0 την Μπολόνια

Η Ρόμα έφυγε από το Stadio Renato Dall’Ara με το διπλό, επικρατώντας με 1-0 της Μπολόνια, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Serie A. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γκαρσία, που μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στους έξι βαθμούς. Οι Κονέ και Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησαν βασικοί και αγωνίστηκαν σε όλο το ματς για το συγκρότημα του Μπαλαρντίνι.Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 18’… άγγιξαν το 1-0, όταν το σουτ του Ντέστρο από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι του Κούρτσι.

Οι ρωμαίοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 37′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από πάσα του Πιάνιτς, ο Ναϊνγκολάν πλάσαρε από κοντά τον Κούρτσι και έκανεν το 1-0.

Οι ροσομπλού ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, αύξησαν την πιέση τους και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 73′, όταν η κεφαλιά του Μαντοβάνι πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 75′, ήταν η σειρά των τζιαλορόσι να φτάσουν κοντά στο γκολ, αλλά ο Κούρτσι απέκρουσε το σουτ του Ταντέι από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.

Στο 90′ το σουτ του Μπάστος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, πέρασε άουτ για την Ρόμα, αλλά τρία λεπτά αργότερα η Μπολόνια… άγγιξε την ισοφάριση!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μοσκαρντέλι έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Χριστοδουλόπουλος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Σάββατο (22/2)
Μπολόνια – Ρόμα 0-1 (37′ Ναϊνγκολάν)

Κυριακή (23/2)
13:30 Λιβόρνο – Ελλάς Βερόνα    
16:00 Ουντινέζε – Αταλάντα    
16:00 Κιέβο Βερόνα – Κατάνια    
16:00 Ιντερ – Κάλιαρι    
16:00 Σαμπντόρια – Μίλαν    
19:30 Γιουβέντους – Τορίνο    
21:45 Λάτσιο – Σασουόλο    

Δευτέρα (24/2)
20:00 Πάρμα – Φιορεντίνα    
22:00 Νάπολι – Τζένοα

Σχετικά άρθρα