Ολα-η-τάν ή επί τας…

Ο Μήτρογλου αποχώρησε, ο Βαλντέζ έπαθε υποτροπή, ο Σαβιόλα τραυματίστηκε και ο Μάικλ Ολαϊτάν θα τραβήξει όλο το επιθετικό βάρος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (25/2) στο Καραϊσκάκη.ΧΑΒΙΕ ΣΑΒΙΟΛΑ: "Πάγωσαν" όλοι στον πάγκο του Ολυμπιακού, βλέποντας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, να τους κάνει νόημα για αλλαγή ο Αργεντίνος. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού, γεγονός που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα. Αν δε, επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση, τότε ο Σαβιόλα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες και θα χάσει τα ντέρμπι πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός).

ΝΕΛΣΟΝ ΒΑΛΝΤΕΖ: Αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Παραγουανός το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα δίνει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο παίκτης, ο οποίος έπαθε υποτροπή σε παλαιότερο τραύμα, θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά η συμμετοχή του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Στην προπόνηση της Κυριακής (23/2) θα δοκιμάσει το πόδι του και αναλόγως θα αποφασίσει ο Μίτσελ αν θα τον βάλει τη Δευτέρα (24/2) σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπόνησης. Πάντως, δεν πρόκειται να ρισκάρουν μεγαλύτερη ζημιά.

ΟΛΑΪΤΑΝ: Οι δύο λατινοαμερικάνικες απώλειες, αναγκάζουν τον Μάικλ Ολαϊτάν να τραβήξει όλο το βάρος στην επίθεση. Η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση των πρωταθλητών από τότε που αποχώρησε ο Κώστας Μήτρογλου, θα πλαισιωθεί από τους Πέρεζ (αριστερά), Κάμπελ (δεξιά) και Τσόρι (από πίσω). Παράλληλα, ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για τον Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ. Πέρασε ως αλλαγή και σε 3 τελικές προσπάθειες πέτυχε 3 γκολ! Ο Σέρβος δεν έχει δηλωθεί στο Champions League, αλλά μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση στα ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθούν.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος ζήτησε αλλαγή στο 57′, έχει μια ενόχληση στην αριστερή γάμπα, αλλά σύμφωνα μετά από εξέταση από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό και θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ και παρτενέρ του Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας.

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ενα από τα θετικά που κρατούν από το παιχνίδι της Κρήτης οι ερυθρόλευκοι, είναι η επανεμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας. Ο αριστεροπόδαρος άσος ήταν από το διακριθέντες της ομάδας του στο 0-4 επί του ΟΦΗ, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός για αρκετά παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα