Ρος: Με έξυπνες επιλογές στο παιχνίδι μας

Ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει τον Αρη στο Αλεξάνδρειο (24/2), με τον αμερικανό γκαρντ των πατρινών, Ρόναλντ Ρος, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει έξυπνες επιλογές στο παιχνίδι της, για να έχει πιθανότητες να πάρει το διπλό."Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Αρης είναι μια καλή ομάδα που παίζει κοντρολαρισμένο μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε έξυπνες επιλογές στο παιχνίδι μας.

Στην επίθεση δεν πρέπει να αφήσουμε τον Αρη να τρέξει, ενώ στην άμυνα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε τα ριμπάουντς", είπε ο αμερικανός γκαρντ του Απόλλωνα Πατρών.

Στον έλεγχο του ρυθμού αναφέρεται σχολιάζοντας το παιχνίδι ο Κώστας Ρακιντζής, συνεργάτης του Νίκου Βετούλα: "Εχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμαστε από δυο άτυχα αποτελέσματα.

Ειδικά μετά από την κακή εμφάνισή μας στο Ρέθυμνο, καλούμαστε να ανασυγκροτηθούμε και να διεκδικήσουμε απέναντι στον Άρη τις πιθανότητες νίκης που έχουμε.

Σ’ αυτό το παιχνίδι θα χρειαστεί να ελέγξουμε το ρυθμό και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

Σχετικά άρθρα