Ουζουνίδης: Πολύ σημαντικός βαθμός για την παραμονή μας

Ως ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει ο Εργοτέλης για παραμονή χαρακτήρισε την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης.Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου o Μαρίνος Ουζουνίδης:
"Ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ένας πολύ σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια παραμονής. Προερχόμασταν από άσχημο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ. Όσο πιο γρήγορα παίρναμε βαθμούς θα μας έδινε αυτοπεποίθηση. Ήταν θέμα χρόνου στην αρχή να δεχτούμε το γκολ. Αλλά ήταν καλό για μας, διότι μετά παίξαμε ποδόσφαιρο και κυκλοφορήσαμε την μπάλα και προβληματίσαμε τον Παναθηναϊκό.

Ισοφαρίσαμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν λογικό να δεχτούμε πίεση. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε καιτους κενούς χώρους. Συνεχίζουμε, ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε να μην περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια.

Ελπίζω να τους βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμή που μου έκανε να μου δώσει την πλακέτα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα στα χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα και οι άνθρωποι το εκτίμησαν και τους ευχαριστώ".
Για τον πανηγυρισμό του Μπαντιμπανγκά: "Σίγουρα δεν είναι καλό να προκαλείς. Ο Ζιγκί το κάνει κι άλλες φορές κι όταν σκοράρει θέλει να το πανηγυρίσει ιδιαίτερα. Πρέπει να μην προκαλούμε".

Σχετικά άρθρα