Fentagin: Στόχος η ηρεμία της ομάδας

Με αφορμή τη δικαστική περιπέτεια του Γιώργου Σπανού, οι Fentagin εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επισημαίνουν ότι σκοπός τους είναι η ηρεμία της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως απαγορεύεται στο γήπεδο η όποια αναφορά, θετική ή αρνητική, σε εξωγηπεδικά ζητήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Μια από τις πιο μεγάλες στιγμές του Ατρόμητου αλλά και για εμάς τους fentagin έφτασε. Θέλουμε να ξέρουν όλοι ότι από σήμερα στο γήπεδο μέχρι και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης- C.L., την οποία έχουμε θέσει και σαν στόχο, οι fentagin θα έχουν ακόμη πιο δυνατή και ουσιαστική παρουσία στο γήπεδο.
Από σήμερα θα είμαστε σε όλες τις θύρες του σταδίου για να διασφαλίσουμε την ηρεμία της ομάδας. Απαγορεύουμε σε πρώτη φάση και μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις, σε οποιονδήποτε να μεταφέρει την θετική ή την αρνητική του σκέψη (πανό, διαμαρτυρία, επευφημία σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα…) για εκτός γηπέδου γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον πρόεδρο του Ατρόμητου και τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες. Μέσα στο γήπεδο σκοπός όλων μας είναι η ηρεμία και το σπρώξιμο της ομάδας για την νίκη..!!! Είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Αγαπάμε τον Ατρόμητο και το δείχνουμε με πράξεις..!! Κορόιδα δεν θα πιαστούμε για κανέναν, ο Ατρόμητος θα μεγαλώσει είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι γιατί ο Ατρόμητος είμαστε εμείς..!!
Υ.Γ.1 Δούλοι της δημοσιογραφίας θα τα πούμε…
Υ.Γ. 2 Όλοι από νωρίς κάτω με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση για την αποφυγή των όποιων ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ…
Υ.Γ.3 Θα επανέλθουμε σύντομα… όλοι κοντά στον σύνδεσμο και την ομάδα μας!!!
Σ.Φ. FENTAGIN".

Σχετικά άρθρα