Πετράκης: Είχαμε άγχος και πίεση

Στο άγχος και στην πίεση που έδειξε σήμερα η ομάδα του, στάθηκε μετά την ήττα από την Βέροια ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου:
"Δυστυχώς δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε γιατί ξέραμε ότι μέσα από το αποτέλεσμα αυτό,  θα κατοχυρώναμε την κατηγορία. Είχαμε άγχος στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος μας έλειπε η τελική πάσα. Στην συνέχεια χάσαμε την εικόνα μας και δεν μπορούσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι.

Άλλαξε η εικόνα μας στην επανάληψη. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε και δυστυχώς κόντρα στην ροή του ματς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μια στενάχωρη μέρα για εμάς. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι όλα. Τι να κάνουμε συνεχίζουμε".

Σε ερώτηση για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον ΠΑΣ με τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Πλατανιά, ο Πετράκης τόνισε: "Κοιτάξτε όλα τα παιχνίδια για μένα είναι ανοιχτά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τελειώνοντας το παιχνίδι αυτό μπορούμε να κάνουμε σχόλιο για το ματς. Βήμα, βήμα τον κάθε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για την αδυναμία που έδειξε η ομάδα στις στημένες φάσεις, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: "Κάποιες εκτελέσεις δεν ήταν αυτές που περιμέναμε. Κάναμε όμως φάσεις. Νομίζω ότι μπορούμε να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, όμως δεν είναι και το πρωταρχικό για εμάς".

Σχετικά άρθρα