Χαντί: Αυτός ο βαθμός μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια

Ο Αγγελος Χαντί δεν πτοήθηκε ούτε από το προβάδισμα του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε από την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, ενώ πρόσθεσε ότι αυτός ο βαθμός δίνει δύναμη στον Εργοτέλη στην μάχη που δίνει η κρητική ομάδα για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαντί:
"Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, κάναμε τεράστια προσπάθεια. Παίξαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Δεν μας πτόησε ότι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε ούτε ο κόσμος του. δείξαμε προσήλωση, ισοφαρίσαμε και κρατήσαμε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με όρεξη, είχαμε ευκαιρίες και αυτός ο βαθμός μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Από την άλλη πλευρά ο Τζανακάκης ανέφερε: "Αυτός ο βαθμός είναι «χρυσός» αφού τον πήραμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αρχικά πιεστήκαμε αλλά μετά ισορροπήσαμε. Καταφέραμε και σκοράραμε και παίξαμε τον Παναθηναϊκό στα ίσια. Ο προπονητής μας μας είπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην αφήνουμε τις θέσεις μας για να μην απειλήσει ο Παναθηναϊκός. Κρατήσαμε το αποτέλεσμα αρκετά εύκολα. Όλα τα παιδιά παίζουν με ψυχή και οι απουσίες δεν φάνηκαν. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να παίζουμε με ψυχή. Η συνέχεια είναι δύσκολη και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να διώξουμε το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών".

Σχετικά άρθρα