Λούκας: Πάμε για την πρόκριση στην Μπενφίκα

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την πρόκριση στην Μπενφίκα εμφανίστηκε ο Λούκας, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Παράλληλα ο ισπανός χαφ μίλησε για τις εκτός έδρας ήττες, το πρωτάθλημα και για την ρεβάνς στην Πορτογαλία.

Για τον αγώνα:«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε επειδή ο Πανθρακικός είχε 10 παίκτες πίσω από την μπάλα και έκλεισε τους χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε αλλά μπήκαν παίκτες που μας βοήθησαν όπως ο Βούκιτς και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Σίγουρα η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, είμαστε ΠΑΟΚ και παίζουμε πάντα για την νίκη και πάμε για την πρόκριση στην Μπενφίκα».

Για τον αγώνα με την Μπενφίκα:«Δεν ξέρω πως θα είμαστε μέχρι τον αγώνα με την Μπενφίκα. Μέχρι σήμερα είχαμε επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Θα δούμε πως θα παίξουμε. Η ισοπαλία δεν μας κάνει, πρέπει να κερδίσουμε».

Για τις εκτός έδρας ήττες:«Είναι αλήθεια ότι σε μερικά παιχνίδια μας έλειψε η νίκη και πρέπει να το διορθώσουμε. Όπως είπα είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το ότι οι συμπαίκτες του δίνουν πλέον τις ασίστ:«Πρέπει όλοι να βοηθάμε την ομάδα, δεν έχει σημασία ποιος θα το κάνει αυτό, αλλά η ομάδα».

Για το πρωτάθλημα:«Η διαφορά στο πρωτάθλημα είναι μεγάλη, είμαστε αντίπαλοι με μια ομάδα που δεν χάνει. Πρέπει να παλέψουμε, να κερδίζουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται».
 
 

Σχετικά άρθρα