Παρελθόν από την Μπράγκα ο Φερέιρα

Η απογοητευτική παρουσία της Μπράγκα στη φετινή Primeira Liga έφερε το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα
Τα σφυρίγματα εις βάρος του και τα μαντήλια που ανέμιζαν οι οπαδοί της Μπράγκα μετά την σαββατιάτικη ισοπαλία με την Αρούκα (2-2 εντός έδρας) συνέθεσαν την τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση της Μπράγκα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της.

Πέρα από τους οπαδούς, η κατρακύλα στην 7η θέση της βαθμολογίας σκόρπισε απογοήτευση και στον πρόεδρο Αντόνιο Σαλβαδόρ, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως συναντήθηκε εσπευσμένα με τον Φερέιρα και συμφώνησαν για την λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει.

Πέρα από την άσχημη παρουσία στο πρωτάθλημα, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Μπράγκα στους ομίλους του Europa League και έμεινε εκτός τελικού του Λιγκ Καπ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το διαζύγιο ήρθε παρότι το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2016.

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, το όνομα του αντικαταστάτη του 67χρονου τεχνικού θα ανακοινωθεί από τη Μπράγκα εντός της ημέρας.

Σχετικά άρθρα