Ζελέ γιαούρτι με φράουλες

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια φράουλες πολτοποιμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κιλό γιαούρτι</span><br /><span style="font-size: medium;">125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη</span><br /><span style="font-size: medium;">25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη</span><br /><span style="font-size: medium;">120 ml ζεστό νερό</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μούλτι μέχρι να γίνει το μείγμα πουρές. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τις πολτοποιημένες φράουλες. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζελατίνη στο μείγμα και ανακατεύετε καλά, βάζετε σε μια φόρμα για κέικ ή σε μικρά φορμάκια.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα