Μουρίνιο: Θα μπορούσα να δουλέψω στη Γαλλία

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε στο γαλλικό Canal+ για τη σχέση του με τη Γαλλία και συγκεκριμένα με την Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να δούμε τους Ιμπραχίμοβιτς και Καβάνι στην Τσέλσι.Ο τεχνικός της Τσέλσι στη συνέντευξη που παραχώρησε στα γαλλικά μέσα, σχολίασε μεταξύ άλλων τις μεταγραφικές προθέσεις των "μπλε" αλλά και την περίπτωση συνεργασίας του με τη Γαλλία.

Αναλυτικότερα:

Θα προπονούσες στη Γαλλία;

Είμαι πολύ χαρούμενος στην Αγγλία. Είμαι σε μια ομάδα που για εμένα είναι κάτι παραπάνω από ομάδα. Έχω μια ξεχωριστή σχέση με την Τσέλσι. Έχω ένα σχέδιο το οποίο αγαπώ. Θα μπορούσα να δουλέψω στο μέλλον στη Γαλλία, γιατί όχι. Ωστόσο η Γαλλία έχει ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από της Αγγλίας. Είναι εύκολο στη Γαλλία να μαντέψεις ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου θα ήθελα κάτι λιγότερο προβλέψιμο.

Σου έχει ζητήσει η Παρί συνεργασία;

Δεν θα έλεγα ναι ή όχι. Δεν έχω λάβει κάποια άμεση, ξεκάθαρη πρόταση. Έχουμε όμως μια σχέση, μια επικοινωνία την οποία σέβομαι. Εντούτοις, μετά τη συνεργασία μου με την Ρεάλ Μαδρίτης έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό που ήθελα ήταν να επιστρέψω στην Αγγλία. Δεν θέλω να δημιουργώ ψεύτικες εντυπώσεις. Θέλω να μείνω στην Τσέλσι, έχω ακόμα συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων. Μετά βλέπουμε.

Ο Ζλατάν στην Τσέλσι;

Αδύνατον. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Είναι ευτυχισμένος στην Παρί. Το ξέρω αυτό γιατί είμαστε φίλοι και έχουμε επικοινωνία. Και με τις οικονομικές του απολαβές δεν έχει λόγο να φύγει. Είναι μια αδύνατη αποστολή το να φέρουμε τον Ζλατάν στην Τσέλσι.

Ανταλλαγή Καβάνι- Αζάρντ;

Όχι. Ο Εντέν είναι δικό μας παιδί. Είναι ο τύπος που δέκα χρόνια θα θέλαμε να έχουμε και χτίζουμε την ομάδα μας γύρω από αυτόν. Ο Αζάρντ έχει τον δικό του τρόπο, το δικό του στιλ να παίζει και είναι αυτός που θέλουμε.

Σχετικά άρθρα