Παρατηρήσεις, αλλά χαμηλοί τόνοι από Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις, ωστόσο σήμερα το σκηνικό άλλαξε χωρίς όμως ο προπονητής της ΑΕΚ να δώσει παραπάνω διάσταση στην ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας.Στη σημερινή προπόνηση οι περισσότεροι περίμεναν από τον Τραϊανό Δέλλα να… αστράψει και να βροντήξει για την προχθεσινή ήττα στο Μενίδι, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, όπως και έκανε και την Κυριάκη.

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Πέρασαμε κάποιες δύσκολες μέρες, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι όλοι να το αφήσουμε πίσω μας και να ξεκινήσουμε δουλειά για το ματς του Σαββάτου με τον Άγιο Νικόλαο», ήταν μεταξύ άλλων αυτά που είπε ο Κολοσσός στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να διατηρήσει την ηρεμία εντός των αποδυτηρίων.

Ο Δέλλας δεν θέλησε να επιβαρύνει και άλλο την κακή ψυχολογία των παικτών του μετά τα όσα άκουσαν για την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας και πλέον όλοι μαζί θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλεια ενόψει του αγώνα στην Κρήτη.

Σχετικά άρθρα