Η αγωνία του… ενημερωμένου Μάτα

Ο Χουάν Μάτα μπορεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής ωστόσο δεν κρύβει την αγωνία του για την έκβαση της αυριανής αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό.
Ο Ισπανός άσος αναφέρθηκε στην αποχώρηση των Βάις, Μήτρογλου, ενώ εμφανίστηκε ενήμερος για τις μεταγραφές των Βαλντές και Πέρεζ. Παράλληλα μίλησε και για τον Μίτσελ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog:

"Σήμερα οι συμπαίκτες μου πακετάρουν τα πράγματά τους για το ταξίδι στην Αθήνα, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω μαζί τους και θα μείνω στο Μάντσεστερ υποστηρίζοντας τους από το σπίτι.

Όπως ξέρετε δεν μπορώ να αγωνιστώ καθώς αγωνίστηκα με την Τσέλσι. Είναι κρίμα για τα παιχνίδια του Champions League είναι πάντα ιδιαίτερα και κρατώ τις καλές μνήμες από την διοργάνωση, την οποία είχα την ευκαιρία να κερδίσω πριν δύο χρόνια.

Στο Καραϊσκάκη, η ομάδα θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου στην Ελλάδα. Ο Μήτρογλου, ο σκόρερ της ομάδας και ο Βάις έφυγαν τον Ιανουάριο, αλλά πήραν δύο καλούς παίκτες, όπως ο Βαλντέζ και ο Πέρεζ.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ισπανία, όπως οι Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ και Κάμπελ, ενώ προπονητής είναι ο Μίτσελ, τον οποίο είχα στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα… τρώω με αγωνία τα νύχια μου βλέποντας τον αγώνα απ’ την τηλεόραση".

Σχετικά άρθρα