Χωρίς Κάρι, Παππά και… Πεδουλάκη η προπόνηση του ΠΑΟ

Στην δεδομένη απουσία του Κάρι από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα προστέθηκε εκείνη του Παππά, αλλά και του… Πεδουλάκη!Ο κόουτς του Τριφυλλιού δεν έδωσε το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ, καθώς από την περασμένη Τετάρτη αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί για μια μέρα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κάλυψε το κενό του Αργύρη Πεδουλάκη, με τον τεχνικό των Κυπελλούχων Ελλάδος να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον στενό συνεργάτη του.

Ωστόσο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν ήταν η μοναδική απουσία από την προπόνηση του Τριφυλλιού, καθώς δεν συμμετείχε ο Κάρι λόγω του οστικού οιδήματος, αλλά και ο Παππάς που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο από ένα χτύπημα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και η κατάσταση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τρίτη.

Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, για τους παίκτες που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανέλυσε στους πράσινους επιλεγμένα στιγμιότυπα τόσο από το πρόσφατο ντέρμπι της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και από το ματς με τον Πανιώνιο.

Σχετικά άρθρα