Αρχική / More / Αθλητικά / Πάει στα δικαστήρια τον Κούγια η ΕΠΟ!
Πάει στα δικαστήρια τον Κούγια η ΕΠΟ! thumbnail

Πάει στα δικαστήρια τον Κούγια η ΕΠΟ!

Η ΕΠΟ απάντησε άμεσα με επίσημη ανακοίνωση της στις κατηγορίες από πλευράς Παναχαϊκής και Αλέξη Κούγια σχετικά με την αποχώρηση των πατρινών από το πρωτάθλημα. Από την ΕΠΟ τονίζεται ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τις πρακτικές του Αλέξη Κούγια και ζητάει από την ελληνική δικαιοσύνη να προστατέψει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας από πιθανές εκδηλώσεις βίας.Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη και δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανέναν Κούγια και τις σχεδιασμένες και αποφασισμένες, πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας του, δηλώσεις, αλλά ούτε και να γίνει μέρος των κατασκευασμένων θεατρινισμών του.

Η ΕΠΟ εμπιστεύεται πλήρως όλα τα στελέχη της, μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και υπαλλήλους της, την ηθική τους υπόσταση και την καθημερινή τους προσπάθεια για την ισότιμη και απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανονισμών προς όλες τις κατευθύνσεις.

Καλεί την αδέσμευτη ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, να συνδράμει με τις δυνάμεις της στην προστασία των ανθρώπων της Ομοσπονδίας από πιθανές εις βάρος τους εκδηλώσεις βίας.

Η ΕΠΟ και τα στελέχη της θα απαντήσουν στον κάθε Κούγια, όπως του αρμόζει και εκεί που πρέπει: στα δικαστήρια και ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, όπου και θα κληθεί να αποδείξει τις ψευδείς και συκοφαντικές επινοήσεις του".

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X