Λιακόπουλος: Τεράστια ικανοποίηση που βοήθησαν την ομάδα μου

Στα δύο μοιράστηκε τη 19η αγωνιστική ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη, καθώς τόσο ο Ντι Τζέι Κούπερ όσο και ο Νίκος Λιακόπουλος συγκέντρωσαν 28 μονάδες στο ranking.Οι δύο παίκτες βοήθησαν τις ομάδες τους να συνεχίσουν νικηφόρα στη 19η αγωνιστική και να εδραιωθούν, ο μεν ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση και η δε ΑΕΝΚ στην πέμπτη.

Ο Κούπερ στη νίκη του ΠΑΟΚ στην Ελευσίνα, επί του Πανελευσινιακού, είχε σε 28:04 6 πόντους με 2/2 βολές και 2/2 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 3 κλεψίματα και 6 κερδισμένα φάουλ.

Από την άλλη, ο Λιακόπουλος στην εντός έδρας επικράτηση της ΑΕΝΚ επί του Ηλυσιακού τελείωσε με 17 πόντους με 6/6 βολές, 4/4 δίποντα και 1/2 τρίποντα, 5 (4+1) ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ.

Ο γκαρντ της ΑΕΝΚ, σχολίασε χαρακτηριστικά για την επίδοσή του: "Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής κάτι που παράλληλα με κάνει να νιώθω τεράστια ικανοποίηση γιατί σημαίνει πως βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στην νίκη.

Φυσικά χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου ούτε MVP θα είχα αναδειχθεί άλλα ούτε η ομάδα μας θα έφτανε στη νίκη.

Η δουλεία που γίνεται στην Κηφισιά είναι πολύ καλή και πάνω απ όλα ομαδική, προσπαθώντας όλοι μέσα από την δική μας προσωπική βελτίωση να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας.

Μπορεί ο πρώτος και βασικός στόχος μας που ήταν η παραμονή να έχει επιτευχτεί όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα εμφανιζόμαστε αδιάφοροι στα παιχνίδια μας κάτι που το δείξαμε και στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς σε πολύ υψηλό επίπεδο και να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Σχετικά άρθρα