Ούκιτς: Είμαι στρατιώτης της Εθνικής, αλλά…

Μόνο με… θαύμα θα αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, από τη στιγμή που σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στους αχίλλειους τένοντες, πρόβλημα που προέκυψε στη διάρκεια του περασμένου Eurobasket.Μιλώντας σε κροάτικα ΜΜΕ, ο Ούκιτς ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να προσφέρει στην Εθνική του, ωστόσο το καλοκαίρι που μας έρχεται θα επιδιώξει να ξεκουραστεί: "Πάντα θέλω να παίζω για την Εθνική ομάδα, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δεν θα μπορώ να είμαι στο μουντομπάσκετ της Ισπανίας» είπε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς και πρόσθεσε «Το καλοκαίρι θα μπορώ να αποθεραπευτώ πλήρως αφού θα είναι καλό για εμένα να κάνω μια παύση κάποιων μηνών. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστεί καν επέμβαση, αλλά μόνο κάποιες εντατικές θεραπείες", είπε και συνέχισε…

"Ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα στους αχίλλειους, από το καλοκαίρι όταν είχαμε παίξει με την Εθνική σε ένα τουρνουά στο Στρασβούργο και από τότε δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Έχω μπει σε μια κατάσταση αποθεραπείας που θα πάρει καιρό ακόμα, αλλά παράλληλα παίζω αν και μερικές φορές νιώθω αρκετό πόνο".

Τέλος, ο Ούκιτς μίλησε και για την προσθήκη του Ράιτ στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού: "Ο Ράιτ είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και η αλήθεια είναι πως μας έλειπε, λόγω του προβλήματός μας. Ο Διαμαντίδης δεν μπορεί να κάνει τα πάντα σε όλους τους τομείς και στο «1» και στο «2», ενώ και ο Παππάς χρειάζεται χρόνο προσαρμογής για να είναι απολύτως ΟΚ σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Εγώ από την μεριά μου θα προσπαθήσω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να μπορέσω να βοηθήσω τόσο στην Euroleague όσο και στους τελικούς του πρωταθλήματος".

Σχετικά άρθρα