ΟΣΦΠ: Με Μουν στην Πόλη

Ο Τζαμάριο Μουν θα κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Πόλη (28/2). Εκτός προπόνησης ο Περπέρογλου, κανονικά ο Μάντζαρης.Μετά το ρεπό της Δευτέρας (24/2), οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (25/2), ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Παρασκευής (28/2) κόντρα στην Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Πόλη, για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Ο αμερικανός φόργουορντ των ερυθρόλευκων, Τζαμάριο Μουν, θα βρίσκεται στην αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του Top 16 και έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

Παράλληλα, ο Στράτος Περπέρογλου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε εκτός προπόνησης. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη (26/2) και αν τα καταφέρει θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη.

Αντίθετα, κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 24άχρονος γκαρντ χτύπησε στο γόνατο στο ματς κόντρα στον ΑΓΟΡ (23/2), αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και είναι δεδομένη η παρουσία του στην αναμέτρησης απέναντι στους τούρκους.

Το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού ανέλυσε σε βίντεο το πρώτο ματς με την Φενέρ στο ΣΕΦ, στο οποίο οι πειραιώτες επικράτησαν με 95-82, τονίζοντας ότι το ματς στην Κωνσταντινούπολη θα είναι διαφορετικό.

"Θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα διότι διαθέτουν αρκετούς παίκτες με ταλέντο στην επίθεση. Το "κλειδί" είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα του αγώνα και να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα", σχολίασαν μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα