Αρχική / More / Αθλητικά / Εκνευρισμένοι με Καμίνη στον ΠΑΟ για την Διπλή Ανάπλαση
Εκνευρισμένοι με Καμίνη στον ΠΑΟ για την Διπλή Ανάπλαση thumbnail

Εκνευρισμένοι με Καμίνη στον ΠΑΟ για την Διπλή Ανάπλαση

Με έγγραφό του στον Ερασιτέχνη ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζητάει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ακυρώσουν το αίτημα τους κατά του προεδρικού διατάγματος που προβλέπει το γκρέμισμα της Λεωφόρου.Παρά το γεγονός ότι οι Πράσινοι είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να μην προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, προχώρησε σε μια ακατανόητη ενέργεια.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αθηναίων, έστειλε έγγραφο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με το οποίο ζητά οι άνθρωποι του συλλόγου να ακυρώσουν το αίτημα τους κατά του προεδρικού διατάγματος που προβλέπει το γκρέμισμα της Λεωφόρου.
Η συγκεκριμένη κίνηση όπως είναι λογικό προκαλεί έκπληξη και ερωτηματικά, διότι είναι αυτονόητο ότι τόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όσο και οι οπαδοί της ομάδας, δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν να πραγματοποιηθεί το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει και το γκρέμισμα της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X