Μαρινάκης: Δεν έχει κριθεί τίποτα

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ, τονίζοντας πως δεν έχει κριθεί τίποτα, παρά το 2-0 υπέρ της ομάδας του. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την συμπαράστασή του και τον κάλεσε να γεμίσει το Καραϊσκάκη και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
"Δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη. Όλος ο κόσμος είδε μια ομάδα που έπαιξε καλά και έκανε πολλές ευκαιρίες. Όπως είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια δεν έχει κριθεί κάτι. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να πάμε στο Μάντσεστερ σαν να τέλειωσε το ματς στο Καραϊσκάκη με 0-0. Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Τίποτα δεν κρίθηκε. Να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα για να πάμε στον επόμενο γύρο".

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση και τον κάλεσε να έχει την ίδια κόσμια συμπεριφορά και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Να ευχαριστήσω τον κόσμο που έκανε την υπέρβαση του. Να τους καλέσω όλους την Κυριακή στο γήπεδο για να νιώσουμε την ίδια ατμόσφαιρα και να υποδεχθούμε τον αντίπαλο όπως σήμερα την Μάντσεστερ. Όλοι ζητάμε την νίκη και πρώτος εγώ. Ζήτω ο Ολυμπιακός".

Σχετικά άρθρα