Ο Δώνης κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα για την εξασφάλιση της αδειοδότησης του ΠΑΟΚ, ώστε να συμμετάσχει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, είναι πιθανό να προκαλέσει στο Δικεφαλο η υπόθεση με τον Γιώργο Δώνη!Ο Έλληνας προπονητής έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, αν δεν του καταβληθούν τα 500.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal, η ΕΠΟ δεν σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση, αν δεν φτάσει σε εκείνη επίσημη ενημέρωση από τα αρμόδια όργανα σχετικά με την προσφυγή του «Δικεφάλου του Βορρά» που στρέφεται εναντίον της νόμιμης σύνθεσης του διαιτητικού δικαστηρίου. Η Ομοσπονδία αναγνωρίζει στην συγκεκριμένη υπόθεση μόνο το χρηματικό και τίποτα περισσότερο.

Οσο όμως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει πρόβλημα στην αδειοδότηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συμμετοχή στην Ευρώπη. Αν μέχρι να εξεταστεί ο φάκελος δεν διευθετηθεί το θέμα, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προβλήματα.

Οι Επιτροπές Αδειοδότησης της ΕΠΟ και ο εισηγητής, Γιώργος Δημητρίου, δεν μπορούν να δεσμευτούν τι θα γίνει με την προσφυγή του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια, αφού εκείνες που έχουν ισχύ είναι μόνο εκείνες των δικών της Επιτροπών.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε μεταξύ των Σαρρή και Σαββίδη.

Θεωρείται πάντως ότι θα βρεθεί λύσει και ο ΠΑΟΚ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σχετικά άρθρα