Μίτσελ: Δίνω περισσότερες αγκαλιές από έναν… ταυρομάχο

Για τις στιγμές που βιώνει μετά την σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Μίτσελ στο ραδιόφωνο Cadena Ser. Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ, αλλά και στους παίκτες του. "Υπάρχει μεγάλη πίστη για την πρόκριση", τόνισε στην ίδια εκπομπή ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων, Ρομπέρτο."Εδωσα και δίνω περισσότερες αγκαλιές από έναν… ταυρομάχο. Είναι κάτι το απίστευτο. Οι παίκτες μας έκαναν μια απίστευτη προσπάθεια. Ηταν μια μαγική βραδιά.

Ηταν το μοναδικό ματς που γινόταν εκείνη την ώρα και αυτό που συνέβη ήταν πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς ποντάραμε και στην πίεση που θα είχε η Γιουνάιτεντ ως φαβορί του ζευγαριού. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ξεχωρίσω έναν παίκτη. Ολοι παίρνουν άριστα, γιατί πολύ απλά όλοι πήγαν πάρα πολύ καλά.

Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον αγώνα με δύο τρόπους. Οταν δεν είχαμε στην κατοχή μας την μπάλας, τους πιέζαμε για να μην μπορούν να συνδυαστούν ανάμεσα στις γραμμές τους.

Από την άλλη όταν εμείς είχαμε την μπάλα, επιδιώξαμε να έχουμε για αρκετά λεπτά την κατοχή της.

Οταν μία ομάδα είναι μαθημένη στο να επιτίθεται, αυτό της προξενεί μεγάλη φθορά και την οδηγεί σε λάθη. Λάθη τα οποία εμείς αξιοποιήσαμε", είπε αρχικά ο ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.

Σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα και τα πλάνα του για τα… προημιτελικά επισήμανε: "Εμείς δεν γνωρίζουμε να παίζουμε με… άμυνα. Δεν αγωνιζόμαστε για να αμυνόμαστε.

Στο πρωτάθλημα παίζουμε πάντα στην επίθεση και πάντα με συνεχή πίεση. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε, ακόμα και σε αυτό το ματς να έχουμε την κατοχή της μπάλας.

Το 2-0 είναι καλό σκορ, αλλά σε καμία περίπτωση σκορ που κρίνει τα πάντα. Εφόσον η Γιουνάιτεντ παίξει σε υψηλό επίπεδο, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Ισως όμως στον επαναληπτικό να έχουμε και περισσότερους χώρους, για τους οποίους διαθέτουμε γρήγορους παίκτες. Εμείς δεν έχουμε στο μυαλό μας τα προημιτελικά.

Θέλουμε απλά να χαρούμε αυτή τη νίκη. Οπως είπα στους παίκτες μου, τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτήν την χαρά που μου έδωσαν". 

Για τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε: "Οι παίκτες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο γι’ αυτήν την ιστορική νίκη. Ομως υπάρχει ακόμα μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, σε όλα τα επίπεδα".

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη:

"Στον επαναληπτικό το πλάνο μας πρέπει να είναι το ίδιο. Να αμυνθούμε έχοντας την κατοχή της μπάλας. Υπάρχει μεγάλη πίστη για την πρόκριση", είπε αρχικά ο ισπανός γκολκίπερ.

Για τον κόσμο και τον Μίτσελ, τόνισε: "Εχουμε πολύ μεγάλη τύχη που έχουμε μαζί μας τέτοιο κόσμο. Ο προπονητής μας εργάζεται πολύ σκληρά και αυτή είναι η ανταμοιβή του.

Επαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό αλλά και για την ανανέωσή μου".

Σχετικά άρθρα