Δεύτερα τα Χανιά, 1-0 την Επισκοπή

Αλλο ένα βήμα για την άνοδο στην Super League έκαναν τα Χανιά, που επικράτησαν δύσκολα με 1-0 της Επισκοπής στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League. Στην δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με τον Ηρακλή Ψαχνών, η ομάδα του Σεροπιάν.Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 2′ άνοιξαν το σκορ, με τον Βασιλόγιαννη να νικάει τον Καλογεράκη με ωραίο σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι… άγγιξαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν το σουτ του Γκονζάλες σταμάτησε στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, τα Χανιά έχασαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, αλλά τελικά κράτησαν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς (76′ Καμπλιώνης), Παγώνης, Πότσι, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Κονσταντίνοφ (57′ Τσάτσος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Σπαθάρας, Σελινιωτάκης, Μπρατσιάνι, Μαρτσάκης (69′ Σουμπασάκης), Γκονζάλεζ, Δελήμπασης, Βιδάλης, Δρακάκης (55′ Γιακουμάκης).

Σχετικά άρθρα