Σκόρδας: Δεν το κουνάω από τον Αρη

Διατεθειμένος να μην αποχωρήσει από τον Αρη, παρά την απόφαση της "Κοινωνίας Μελών" για παύση της παρούσας διοίκησης, δηλώνει ο Λάμπρος Σκόρδας. Οι δηλώσεις του στα «Αθλητικά Νέα»:

«Είμαστε διορισμένοι από το Πρωτοδικείο με απόφαση δικαστική. Δεν μπορεί κανείς να μας βγάλει αν δεν παραιτηθούμε. Εμείς στα χέρια των ανίκανων, που τον έχουν για ιδιοτελείς σκοπούς δεν τον αφήνουμε. Θα αντισταθούμε στο πραξικόπημα που επιχειρείται. Θα κάνουμε την προσπάθεια με την ομάδα, τους παίκτες που έχουμε φέρει και συμπεριφέρονται με καρδιά και Αρειανοσύνη. Δεν θα αφήσουμε να πάει άκλαυτος ο Άρης. Αν πάει στα αποδυτήρια άνθρωποι όπως ο Στεφανίδης θα φύγουν όλοι τρέχοντας.

Εκείνο που είναι άσχημο είναι ότι αποδυναμώνεται η θέση του ΑΡΗ με όλα τα αυτά τα γελοία που γίνονται από τους οργανωμένους, που έρχονται με μεροκάματο να διαλύσουν το σύλλογο. Βλέπετε ότι υπάρχουν κροτίδες, στον Λαζαρίδη ο οποίος δεν μίλησε, τραγουδούν και βρίζουν τη διοίκηση μέσα στο παιχνίδι. Αυτοί επέλεξαν τον Ηλιάδη και τον Στεφανίδη το καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι ένοχοι. Καλώ τον απλό κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την προστατέψει από αυτούς που θα επιχειρήσουν να κάνουν έκτροπα. Θα υπάρχουν εισαγγελείς, για να προστατέψουμε την ομάδα.

Θα καταντήσουμε Θερμαϊκός, θα πάμε στη Γ’ Εθνική και θα μείνουμε εκεί τρία χρόνια. Υποχρέωση του Αρειανού είναι να ξεσηκωθεί. Αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους παίκτες μπορούσε να έχει ο Άρης το καλοκαίρι αλλά αυτοί που μαζεύτηκαν σήμερα έφεραν το καλοκαίρι τον Ηλιάδη. Αυτοί έχουν την ευθύνη για το σημερινό χάλι. Περιμένω να έρθει ο κόσμος να προστατέψει την ομάδα από αυτούς που εγκληματούν τα τελευταία 5-6 χρόνια.

Με αυτή την προσπάθεια ανάγκασαν τον Γιώτα να παραιτηθεί, μου στέλνει μήνυμα ότι θα παραιτηθεί. Ανάγκασαν τον Κώτση να ορίσει εκπρόσωπο τον Γρόλλιο".

Για την εντολή που έδωσε στους ποδοσφαιριστές να πέσουν κάτω μετά την επανέναρξη του επεισοδιακού αγώνα με τον Πλατανιά, τόνισε: "Εγώ ήθελα να πάρω την ομάδα και να καθίσουμε στο πλάι, μπροστά στη φυσούνα. Το να κάνουμε ότι διαμαρτυρόμαστε ήταν λάθος; Το να κάνουν τους τραυματίες ήταν λάθος; Θα παίζαμε το παιχνίδι, αφού πρώτα κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε για να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι ο ΑΡΗΣ είναι πολύ μεγάλος για τα νύχια αυτών των αστείων. Τα παιδιά μου είπαν ‘άσε να κερδίσουμε το ματς, θα τους πάρουμε με 9’ μου είπαν".

Σχετικά άρθρα