Ινσαουράλδε: Να κάνουμε δώρο έναν θρίαμβο στον κόσμο μας

Να τα δώσουν όλα απέναντι στην Μπενφίκα, προκειμένου να νικήσουν, να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση, ώστε να την χαρίσουν ως δώρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι ο στόχος των παικτών του Δικεφάλου, όπως δήλωσε ο Χουάν Ινσαουράλδε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ.Αναλυτικά η συνέντευξη του Ινσαουράλδε στο PAOK TV:
"Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουμε να παίξουμε, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στην δουλειά μας. Ξέρουμε πως για να περάσουμε στον επόμενο γύρο θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σε όλες μας τις γραμμές, διότι η Μπενφίκα είναι μια μεγάλη ομάδα.
Εμείς θα δώσουμε οτι καλύτερο για να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Το γήπεδο είναι πολύ όμορφο και ελπίζω να είναι γεμάτο και να γίνει ένα αντίστοιχα ωραίο ματς. Είχα παίξει εδώ στο Τσάμπιονς Λίγκ με την Σπαρτάκ Μόσχας.
Η αλήθεια είναι οτι ο κόσμος μας μας βοηθάει παντού και είναι πολύ ένθερμος. Μοιάζει πολύ με τους οπαδούς στην Αργεντινή. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη και μακάρι να τους κάνουμε δώρο έναν θρίαμβο".

Σχετικά άρθρα