Αρχική / More / Αθλητικά / Στεφανίδης: Ο Αρης δεν είναι τσιφλίκι του Σκόρδα
Στεφανίδης: Ο Αρης δεν είναι τσιφλίκι του Σκόρδα thumbnail

Στεφανίδης: Ο Αρης δεν είναι τσιφλίκι του Σκόρδα

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης αναφέρθηκε στον Λάμπρο Σκόρδα και υπογράμμισε πως δεν σέβεται τον κόσμο του Αρη, πως δεν έχει φιλότιμο και πως θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες, με την συγκατάθεση του Α.Σ, για να φύγει.Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στεφανίδης στον Arena Fm:

Για τις δηλώσεις του Κώστα Γεωργιάδη: “Όταν η Γ.Σ αποφασίζει αυτά που θέλουμε μας βολεύει αλλιώς υπάρχουν νομικά θέματα. Η διοίκηση των μπράβων μας μιλάει για νομικά τερτίπια και νομικές παραφωνίες. Ο κ. Γεωργιάδης είναι το πρώτο μέλος διοικητικού συμβουλίου σωματείου που δεν θέλει να γίνει Γ.Σ για να ενημερωθούν τα μέλη. Ο κ. Γεωργιάδης ωρυόταν για τον Γιαννίτση που δεν έτρωγε το παιδί και ήταν από αυτούς που τον έδιωξαν από εστιατόριο. Ήταν από αυτούς που πήραν θέση και είπε καλά τον έκαναν. Ο κ. Γεωργιάδης ωρυόταν για τις χορηγίες του Ηλιάδη και όταν του έλεγαν για τις χορηγίες που εξάγγειλαν το καλοκαίρι έλεγε δεν μπορούμε τώρα να φέρουμε χορηγίες. Οικονομικά χθες τακτοποιήθηκε”.
Για την στάση του Λάμπρου Σκόρδα: “Δεν έχουν ίχνος φιλότιμου. Δεν σέβονται τον κόσμο του Άρη και τις αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης. Αυτό το πράγμα είναι ντροπη. Θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες για να φύγει ο κ. Σκόρδας. Είναι θέμα ημερών. Αν θέλαμε να ρίξουμε τον Άρη εμείς θα λέγαμε τους παίκτες να πέσουν την Κυριακή με τον Πλατανιά. Σήμερα διάβασα για άλλη στρατηγική που θα πηγαίναμε στην άκρη και θα καθόμασταν. Μιλάμε για “ιστορίες για αρκούδες”. Πρέπει να ρωτήσουμε ποιος είναι αυτός που δεν βοηθάει την εξέλιξη; Οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι σε τρεις με τέσσερις μέρες η μπορεί και αύριο να υπάρχει νέα διοίκηση. Χάνουμε χρόνο για να απαντάμε στον κ. Γεωργιάδη. Στον κόσμο δεν ήθελε να μιλήσει. Θα κάνουμε κοινή αίτηση με τον Α.Σ. Οι τρεις εκπρόσωποι του δεσμευτήκαν ότι θα καρποφορήσουν την απόφαση. Τώρα θα πάρουμε την απόφαση και θα δούμε πως θα κινηθούμε και θα πάμε να κάνουμε την αίτηση. Ο κ. Σκόρδας δεν είναι ιδιοκτήτης της ομάδας. Ποιος νομίζει πως είναι; Νομίζει πως του ανήκει ο Άρης; Με συνέλευση μπήκε έτσι φεύγει. Εμείς ήμασταν αντίθετοι της προηγούμενης συνέλευσης όμως σεβαστήκαμε την απόφαση. Τώρα αυτοί γιατί δεν σέβονται τίποτα; Επειδή δεν τους βολεύει; Αφεντικά του Άρη είναι”;
Για την νέα διοίκηση που θα υπάρξει: “Υπάρχει μια ομάδα τεσσάρων ατόμων που μπορεί να ενισχυθεί μαζί με έναν εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση γιατί ξεφτιλίζεται ο σύλλογος. Δεν γίνεται να γελοιοποιούμαστε παντού. Ο φίλαθλοι του Άρη έρχονται στο γήπεδο για τον Άρη και όχι τον Σκόρδα. Για κανέναν Σκόρδα και Στεφανίδη δε πάνε στο γήπεδο. Δεν μπορεί να λέει πως όλα αυτός τα κάνει. Όταν παίρνει αναβολές τις παίρνει ο Άρης όχι αυτός. Ο Άρης είναι μεγαλύτερος από αυτόν”.
Για το αν έπρεπε να περιμένουν να τελειώσει η προσπάθεια που γίνεται για να γίνει η Γ.Σ: “Έπρεπε να περιμένουμε να πέσουμε μαθηματικά; Όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Δεν μπορούμε να κοιτάμε. Την  Πέμπτη ορίστηκε ο Μάνταλος, την Κυριακή ο κ. Σκόρδας έλεγε τους παίκτες να πέσουνε κάτω και την Δευτέρα χάθηκε η προσωρινή διαταγή. Θεωρεί τον Άρη τσίφιλικι του ο κ. Σκόρδας. Εγώ θα έφευγα αν δεν με ήθελαν αλλά είμαι πολύ διαφορετικός. Πάλι τον έπιασε παραλήρημα, στα ραδιόφωνα, αυτός είναι! Πάλι έλεγε πως η ομάδα δεν μπορεί να πέσει. Τι μας το λέει; Σε εμάς το λέει; Μπορούμε να το αλλάξουμε; Έχουν ακουστεί ότι έχουμε πάρει ΑΦΜ από τον Γάζωρο και πόσες άλλες ομάδες. Εμείς θέλουμε να την ρίξουμε; Ακούστηκε πως πήραμε το ΑΦΜ της Επανομής, της Αναγέννησης Γιανιτσών, του Βατανιακού; Που είναι όλες αυτές οι ομάδες; Για τις αφήσαμε να διαλυθούν αφού είχαμε σχέδιο”;
Για το αν η νέα διοίκηση μπορεί να σώσει τον Άρη: “Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα αλλά θα παλέψουμε με αξιοπρέπεια. Θα αλλάξει προφίλ η ομάδα. Για όσα συμβαίνουν στον Άρη δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Δεν μπορεί να πας στο πόλεμο χωρίς τίποτα στα χέρια σου. Θα πάμε στο ειρηνοδικείο να ζητήσουμε ανάκληση της προηγούμενης απόφασης και νέα απόφαση. Δεν έχει υπάρξει ξανά η άρνηση τοποθετημένου να παραιτηθεί. Θα τον ανατρέψουμε. Αφού θέλει νομικά και δεν σέβεται τις αποφάσεις, θα το πάμε εκεί”.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X