Αρχική / Ιστορική ανατροπή από τον Σαββίδη

Ιστορική ανατροπή από τον Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την έκπληξη. Αν εννοεί αυτό που δημοσίως και επισήμως ανεκοίνωσε τότε μιλάμε ότι έχει αποφασίσει ίσως να προχωρήσει σε ανατροπή, ιστορικής βαρύτητας. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας!


Ότι αυτά που ξέρατε για δεκαετίες κόβονται μαχαίρι στον ΠΑΟΚ.


Δεν θέλω να το πάρω σαν κάτι τυχαίο, αυτό που πια διαλαλεί ο Ιβάν. Ότι ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του, ότι ξεχνάει το παρελθόν του που μια ζωή το παίζει κόμμα μειοψηφίας και διαμαρτυρίας. Φοβερά πράγματα.


Τι είπε ο Ιβάν με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Δεν πρόκειται άλλο να ακολουθήσουμε το στείρο καταγγελτικό μοντέλο που στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων. Δηλαδή; Το πράμα είναι ολοκάθαρο.


Το πρώτο, ότι διαχωρίζει εντελώς τη θέση του μ' αυτές τις φαιδρότητες περί παρασκηνίου, συμμορίας στο ποδόσφαιρο, αλά Αλαφούζου. Όχι πως δεν υπάρχουν όλα αυτά. Υπάρχουν και παραυπάρχουν. Πάντα υπήρχαν, και προ και μετά Παράγκας. Όταν όμως, είσαι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν πολεμάς τη βρωμιά και τη διαπλοκή με δηλώσεις και κατάρες. Τότε γίνεσαι Τσίπρας. Γίνεσαι Σαμαράς, Παπανδρέου, Καραμανλής, ο κάθε κομματάρχης που για τη δημιουργία εντυπώσεων κάνει αντιπολίτευση χωρίς να εννοεί αυτά που παρλάρει.


Δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός, ούτε ένας, που είναι ο ίδιος σαν πρωθυπουργός, όπως ήταν σαν αντιπολίτευση. Επιστροφή στον ΠΑΟΚ.


Τι είπε ο Ιβάν με την ανακοίνωσή του; Θέλουμε την εξυγίανση στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα τη βγάζουμε με καταγγελίες για να δημιουργούμε εντυπώσεις "σεβόμενοι το ρόλο που έχουμε". Τι είπε;


Είπε ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ, δύναμη λαϊκή, τεράστια και δυνατή, άρα έχουμε ευθύνη να παρέμβουμε για να αλλάξει το έργο κι όχι να καταγγέλουμε σαν ανεύθυνο κόμμα της αντιπολίτευσης.


ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον ΠΑΟΚ ο Σάντος, γράφει ο apodytiriakias.gr
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X