Ολυμπιακός: Στήριξη στο ντέρμπι όπως με Γιουνάιτεντ

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, απευθυνόμενος στους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν την Κυριακή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ψυχραιμία ζητάει από τους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ζητήσει από τους φιλάθλους που θα γεμίσουν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή να επαναλάβουν την εκπληκτική παρουσία που είχαν το βράδυ της Τρίτης στον αγώνα του Champions League.

Μια παρουσία, που φώτισε την εικόνα του συλλόγου σε κάθε άκρη του πλανήτη, κάνοντας πιο εμφατική τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φίλαθλοι μας, που είναι πάντα ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι σε οποιαδήποτε πρόκληση και με το τραγούδι και τις φωνές τους να βοηθήσουν την ομάδα μας να φτάσει πιο κοντά στο 41ο Πρωτάθλημα της Ιστορίας της.

Ας είναι για όλους το παιχνίδι της Κυριακής μια ποδοσφαιρική γιορτή, ας ζήσουμε το ποδόσφαιρο όπως του αξίζει και όχι μέσα από τα μάτια όσων έχουν συμφέρον να το πληγώνουν.

Έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινο σου κόσμο που δε λυγά ποτέ…".

Σχετικά άρθρα