Στέφενς: Πιο τυχερή από εμάς στο σκοράρισμα η Μπενφίκα

Στην αποβολή του Κατσουράνη και στην τύχη της Μπενφίκα στο σκοράρισμα στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς μετά την δεύτερη ήττα και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Europa League

Αναλυτικά όσα είπε ο ολλανδός τεχνικός:

Για το αποτέλεσμα: «Είμαστε απογοητευμένοι. Κάναμε ένα μεγάλο αγώνα. Μέχρι την αποβολή ήμασταν καλύτεροι από τη Μπενφίκα στο δεύτερο μέρος, την πιέσαμε περισσότερο. Μετά την αποβολή και το γκολ όλα έγιναν πιο δύσκολα. Ο Κατσουράνης μου είπε ότι βρήκε τη μπάλα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να αποβληθεί».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες μας το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι δεν μας έκαναν ευκαιρίες και είχαμε καλή αμυντική οργάνωση. Χαίρομαι για τους παίκτες, αλλά όχι για το αποτέλεσμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ άξιζε κάτι καλύτερο: «Χάσαμε στο πρώτο ματς με ένα γκολ – οφσάιντ. Σήμερα το 3-0 άνοιξε με μία αποβολή και με ένα γκολ από φάουλ για το οποίο σας είπα τη γνώμη μου. Νομίζω ότι η Μπενφίκα στάθηκε λίγο πιο τυχερή από εμάς στο σκοράρισμα».

Για την επόμενη μέρα: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Εργοτέλη. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα…»

Σχετικά άρθρα