Ρολά μήλου με χαλβά

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 4-6 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">4 μήλα</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια φύλλα κρούστας εμπορίου</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια  καρύδια ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια <strong>χαλβά με κακάο</strong></span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">3 κουταλιές βούτυρο</span><br /><span style="font-size: medium;">Χυμός 1 πορτοκαλιού</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι κανέλα</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ψιλοκόβουμε τα μήλα και προσθέτουμε τα καρύδια, τον χαλβά ψιλοκομμένο, την κανέλα, τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Κόβουμε τα φύλλα σε πλατιές λωρίδες. Βουτυρώνουμε το κάθε φύλλο, βάζουμε αρκετή γέμιση και το τυλίγουμε κατά μήκος, σαν φλογέρα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Τοποθετούμε τις φλογέρες σε βουτυρωμένο ταψί και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τις πασπαλίζουμε, τέλος με ζάχαρη άχνη.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα