Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Eίμαι παντρεμένη και απατώ τον άνδρα μου…Να χωρίσω ή όχι;
Eίμαι παντρεμένη και απατώ τον άνδρα μου...Να χωρίσω ή όχι;  thumbnail

Eίμαι παντρεμένη και απατώ τον άνδρα μου…Να χωρίσω ή όχι;

Αναγνώστριά μας ρωτά:Γεια σας είμαι παντρεμένη 15 χρόνια και εδώ και ένα χρόνο έχω μια σχέση που περνάω υπέροχα. Μου είναι αδύνατον να χωρίσω από αυτό το δεσμό τη μία θέλω γιατί βλέπω ότι δενόμαστε πολύ και από την άλλη δεν κάνω μακριά του…

 

Απευθύναμε το ερώτημά σας στον ψυχολόγο – ομαδικό θεραπευτή Δημήτρη Κατσαρό. 

 

Δημήτρης Κατσαρός

 

Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Το δίλημμα σας είναι σαφές. Φαίνεται να υπολογίζετε στο γάμο σας όμως δε μιλάτε συναισθηματικά γι'αυτόν. Τον αναφέρετε ως κάτι που έχει να κάνει με την ιστορία σας και μια μεγάλη επένδυση (15 χρόνια). Γενικά οι άνθρωποι που μας ξέρουν καλά είναι σαφές ότι δε μας είναι καθόλου εύκολο να τους αφήσουμε. Απ' την άλλη ίσως υπάρχει και κάτι επαναλαμβανόμενο που δεν αλλάζει και είναι πηγή απογοήτευσης για σας ώστε να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και σε δεύτερο χρόνο να πράξετε μια εξωσυζυγική σχέση. Η διαρκής ματαίωση μιας προσδοκίας έχει την τάση να μας κάνει να αποσυρόμαστε συναισθηματικά. Η δυσκολία σας να αφήσετε τη δεύτερη σχέση μπορεί να κάνει με αυτό το γεγονός της απογοήτευσης από το γάμο σας. Δείτε μέσα σας και στη σχέση με το σύζυγό σας τί προκαλεί αυτή τη συναισθηματική απόσυρση για να διαπιστώσετε σε πρώτο χρόνο τι σας κάνει να ψάχνετε τη συναισθηματικότητα σε μια δεύτερη σχέση και μετά ίσως θα'ναι πιο εύκολο να λύσετε το δίλημμά σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X