Παπαθεοδώρου: Τελείως διαφορετικός ο Ικαρος

Η Νέα Κηφισιά αντιμετωπίζει τον Ικαρο στην Χαλκίδα (1/3), με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει ότι η ομάδα του Γιαπλέ εμφανίζεται τελείως διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο γύρο."Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που σε σχέση με τον πρώτο γύρο εμφανίζεται τελείως διαφορετική και αυτό γιατί και προπονητή έχει αλλάξει αλλά και διαφορετικούς ξένους έχει.

Η δυσκολία του παιχνιδιού ουσιαστικά στηρίζεται σε δύο πράγματα.

Πρώτον το γεγονός ότι ο Ικαρος είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και δεύτερο ότι παίζουμε στο γήπεδο τους στη Χαλκίδα όπου δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και σίγουρα τους βοηθάει πολύ.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτή την δύσκολη αλλά και ωραία ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε και ταυτόχρονα να αντιπαρατάξουμε και εμείς το αντίστοιχο κίνητρο που χρειάζεται για να κερδίσεις μια ομάδα που παίζει για την επιβίωση της", είπε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Λιακόπουλος είπε: "Παίζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Ίκαρος έχει περιέλθει σε άσχημη βαθμολογική θέση και για αυτούς κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό.

Ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όμως θα πρέπει να παίξουμε με προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα