Φλεβαράκης: Τα λάθη με τον ΠΑΟΚ δεν συγχωρούνται

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (1/3), με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Κώστα Φλεβαράκη, να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να έχει υψηλό βαθμό ετοιμότητας για 40 λεπτά, αφού τα λάθη με τέτοιο αντίπαλο δεν συγχωρούνται. "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει πολλές δυσκολίες για μας. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το έχει δείξει στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητας για 40 λεπτά και όλα τα παιδιά τα οποία θα αγωνιστούν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένα στην αποστολή τους αφού τα λάθη με τέτοιον αντίπαλο δεν συγχωρούνται.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με μεγάλες εμπειρίες, ταλέντο και ποιότητα ικανούς να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή την ροή  ενός αγώνα", είπε ο προπονητής των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντίνος Νικολόπουλος αναφέρει: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας μέσα σε μία δυνατή έδρα και απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που έχει πλουραλισμό στο ρόστερ της.

Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να δείχνουμε ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί και ότι είμαστε προσηλωμένοι στον έναν και μοναδικό στόχο μας που είναι η παραμονή μας στην κατηγορία".

Σχετικά άρθρα