Αρχική / More / Αθλητικά / Μιχαλαριάς: Όχι στη Διπλή Ανάπλαση, θέλουμε γήπεδο στη Λεωφόρο
Μιχαλαριάς: Όχι στη Διπλή Ανάπλαση, θέλουμε γήπεδο στη Λεωφόρο thumbnail

Μιχαλαριάς: Όχι στη Διπλή Ανάπλαση, θέλουμε γήπεδο στη Λεωφόρο

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς ξεκαθάρισε πως δεν θέλει την Διπλή Ανάπλαση και ότι η πάγια θέση του συλλόγου είναι γήπεδο στην Λεωφόρο. Παράλληλα, εξέθεσε τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, υποστηρίζοντας ότι το δικόγραφο του Δήμου αναφέρει διαφορετικά πράγματα από τους ισχυρισμούς του…Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά, στον Nova Σπορ Fm:
Για τη διαφωνία με το Δήμο Αθηναίων: «Κάποια πράγματα τα βλέπουμε με διαφορετική προοπτική κι έχουμε διαφορετική πληροφόρηση. Είπε ότι ο Ερασιτέχνης έχει συμφωνήσει με το προεδρικό διάταγμα. Εγώ δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Δεν έχουμε στείλει καμία τέτοια επιστολή που να συμφωνεί στο προεδρικό διάταγμα. Εμείς έχουμε κάνει μια αίτηση ακύρωσης του προεδρικού διατάγματος. Εμάς μας νοιάζει ότι αναφέρει πως το γήπεδο της Λεωφόρου θα γκρεμιστεί όταν ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αποπεράτωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Βοτανικό. Το βλέπουν διαφορετικά οι νομικοί του Δήμου, το βλέπει διαφορετικά ο δικός μας νομικός; Η βασική μας ένσταση πάντως είναι αυτή».
Για τη στάση του Ερασιτέχνη απέναντι στο σχέδιο Διπλής Ανάπλασης: «Εμείς το λέμε ότι δεν θέλουμε τη Διπλή Ανάπλαση όπως έχει γίνει τώρα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας -παρότι είναι πολύ δύσκολη και με πολλά νομικά εμπόδια- να γίνει νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον ίδιο χώρο. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε τον Παναθηναϊκό. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Δήμος πήρε θέση και προσπαθεί να κάνει αυτή την παρέμβαση».
Για την κυριότητα του «Απόστολος Νικολαΐδης»: «Ο κ. δήμαρχος είπε ότι ο χώρος έχει χαρακτηριστεί πράσινος και δεν ανήκει σε κανέναν. Μέσα στο δικόγραφο αναφέρει ότι ο Δήμος Αθηναίων είναι κύριος ιδιοκτήτης του χώρου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εμείς το αμφισβητούμε αυτό το πράγμα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Η θέση του Δήμου σαν οργανισμού είναι πως το ακίνητο ανήκει σε αυτόν».
Για τη θέση του δημάρχου πως είναι σχεδόν αδύνατη κατασκευή νέου γηπέδου στη Λεωφόρο ή ανακατασκευή του υπάρχοντος: «Ο τελευταίος νόμος δίνει τη δυνατότητα στις ΠΑΕ που έχουν γήπεδα μέσα στον αστικό ιστό να κάνουν έργα βελτίωσης και υπάρχει το πνεύμα η πολιτεία να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή εφόσον υπάρχει περιβαλλοντικό όφελος. Εμείς πιστεύουμε πως μπορούμε να αποδείξουμε πώς ένα νέο γήπεδο μπορεί να βοηθήσει τη γύρω περιοχή. Ελάτε να δείτε τη δραστηριότητα που αναπτύσσεται τώρα και σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει με ένα σύγχρονο γήπεδο».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X