Μαρκόπουλος: Να είναι ο κόσμος στο γήπεδο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τα Τρίκαλα (1/3), με τον προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλη Μαρκόπουλο, να στέκεται στην ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας."Τα Τρίκαλα στηρίζονται στο γεμάτο ενέργεια παιχνίδι τους. Προσπαθούν να παίξουν καλή άμυνα και να φύγουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό.

Εχουν έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ, έχει πολύ ικανούς ξένους παίκτες στη σύνθεσή του, όπως ο Γιούιν και ο Εβανς, που είναι από τους κεντρικούς άξονες του παιχνιδιού τους.

Εχουν και έλληνες παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Θέλει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια, με συγκέντρωση και μυαλό σε όλο το παιχνίδι.

Εάν τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους θα έχουμε μεγάλα προβλήματα και για αυτό πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού.

Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα ενόψει αυτού του αγώνα. Εμείς θέλουμε να είναι ο κόσμος στο γήπεδο, για αυτό άλλωστε αγωνίζονται οι παίκτες.

Θα περιμένουμε με χαρά να δούμε πολύ κόσμο και στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μιχάλης Λιάπης τονίζει: "Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλούς ψηλούς, τρέχει στον αιφνιδιασμό και έχει έμφαση στα επιθετικά ριμπάουντ. Εχουν καλό σουτ στο τρίποντο.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια και διάθεση και στην επίθεση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Είναι ευχάριστο να δείχνει μεγάλη διάθεση ο κόσμος για αυτό το παιχνίδι και η παρουσία του είναι σίγουρο ότι θα μας δώσει επιπλέον ώθηση και κίνητρο, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να τους ευχαριστήσουμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι και μία ακόμη νίκη".

Σχετικά άρθρα