Ομπράντοβιτς: Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα

Η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ επικράτησε δύσκολα του Ολυμπιακού στην Πόλη, με τον σέρβο προπονητή των τούρκων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να στέκεται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, τονίζοντας ότι η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα που ξέρει να παλεύει μέχρι το τέλος."Ετοιμάσαμε την ομάδα να παίξει πολύ καλύτερα αμυντικά από ό,τι έπαιξε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Και θεωρώ πως τα καταφέραμε.

Κάποια στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά με δέκα πόντους στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει στην επίθεση, θυμάμαι 4-5 επιθέσεις που δεν μπόρεσαν και αυτό ήταν αποτέλεσμα της άμυνας μας.

Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας και η τελική διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν νομίζω πως αντικατοπτρίζει τι ακριβώς έγινε στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Αυτό όμως, είναι λογικό αφού αντιμετωπίσαμε την ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια.

Ξέρουν πώς να παλεύουν, πώς να μην παρατούν κανένα παιχνίδι και να δίνουν μάχη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν αρκετά, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αυτή για εμάς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Και ευχαριστώ τον πρόεδρο μας για ακόμη μια φορά που ήταν δίπλα μας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά καθώς το Top 16 έχει πολύ μέλλον", είπε ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ.

Σχετικά άρθρα