Μάντζιος: Να βάλουμε τέλος στο αρνητικό σερί

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα στάθηκε στις δυνατότητες της ομάδας της Τρίπολης αλλά σημείωσε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο.Στοπ στο αρνητικό σερί θέλει να βάλει ο Πανθρακικός παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Αυτό υποστήριξε ο Άκης Μάντζιος σε συνέντευξη του στην "NOVA" ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Αρκαδίας.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας δείχνει πολύ δυνατός στην έδρα του: «Είναι καλή ομάδα είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας. Ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή όμως και εμείς έχουμε τις πιθανότητες μας με την εικόνα που παρουσιάζουμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Δείχνουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και έχουμε τις πιθανότητες μας για να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς».

Για το πώς περιμένει τον Αστέρα: «Θεωρώ ότι θα μας πιέσει, αφού είναι μία ομάδα που μπορεί να μεταφέρει εύκολα τη μπάλα από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη. Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας έχει αρκετά κενά και προβλήματα στην άμυνα του. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τρίπολης ώστε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το γεγονός ότι θεωρητικά ο Αστέρας θα έχει το άγχος και αν θα παίξει ρόλο: «Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα άγχους σε καμία από τις δύο ομάδες. Και η Τρίπολη και εμείς είμαστε κοντά στον στόχο μας. Από εκεί και πέρα, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες να παίξουν το ποδόσφαιρο που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι με φάσεις και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός εδώ και τρεις αγωνιστικές δεν έχει πάρει νίκη: «Θέλουμε και ελπίζουμε να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί. Είχαμε ένα δύσκολο πρόβλημα και με το παιχνίδι της Τρίπολης κλείνουμε μία σειρά από δύσκολους αγώνες. Δεν μας επηρεάζει αφού εμείς κρατάμε την καλή εικόνα που είχαμε σε αυτά τα ματς. Στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμούς, αφού αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανθρακικός: «Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Έχουμε αρκετά προβλήματα από την αρχή και ειδικά τώρα που φτάνουμε στο τέλος. Από εκεί και πέρα, όσα παιδιά μπαίνουν για να καλύψουν τα κενά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ευελπιστούμε να γίνει και τώρα το ίδιο».

Για το αν ο Πανθρακικός θα πάει σε παιχνίδι κατοχής: «Αυτό πολλές φορές μπορεί να το σχεδιάζεις και να μην σου βγει στο παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα