Tελευταία ζαριά για τον Αρη

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ετσι στον Αρη δεν προτίθενται να τα παρατήσουν. παρά τη δεινή θέση της ομάδας, εξαντλώντας τις όποιες πιθανότητες έχουν για την παραμονή στην κατηγορία. Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα η νίκη στο αποψινό (1/3, 19:30GR) είναι μονόδρομος και αν θέλετε η τελευταία ζαριά των κίτρινων.Ο Άρης αφήνει στην άκρη τα όποια εξωαγωνιστικά και διοικητικά δρώμενα και ρίχνεται στην μάχη της νίκης! Μέσα στην ομάδα παίκτες και τεχνικό τιμ δείχνουν ένα πράγμα: μόνο η νίκη είναι μέσα στο μυαλό τους. Είτε από τις συζητήσεις που κάνουν, είτε από τα όσα πιστεύουν οι παίκτες φαίνεται ότι καταλαβαίνουν ότι τέτοιες ώρες πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους, για να παλέψουν για την νίκη.

Όχι μία, όχι δύο, αλλάέξι συνολικά απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο 47χρονος τεχνικός του Αρη κατέστρωσε τα σχέδια του χωρίς τους τραυματίες Αγκάνθο, Πουλίδο, Καμινιώτη, τους τιμωρημένους Μπακασέτα, Μπουγαΐδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που έμεινε τελευταία στιγμής εκτός λόγω ίωσης.

Ο προπονητής του Άρη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το τελικό σχήμα και την τελευταία στιγμή θα βγάλει την ενδεκάδα. Το 4-3-3 είναι ένα πιθανό σχήμα, αλλά στο μυαλό του 47χρονου τεχνικού είναι και το 4-2-3-1.

Στις σκέψεις που υπάρχουν είναι να ριχθεί στη μάχη από την αρχή του αγώνα ο Αγγελούδης στην κορυφή της επίθεσης με τον Τάτο στα πλάγια. Ακόμη μια σκέψη είναι να ξεκινήσει στα άκρα ο Κουσίδης. Όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν από τη σέντρα…

Η αποστολή του Αρη: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

Σχετικά άρθρα