Τσόρι: Να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Τσόρι Ντομίνγκες τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι, ώστε να κάνουν τον κόσμο τους χαρούμενο, ενώ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να φτάσει μακριά στο Champions League.
Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε ο Αργεντινός στην Stadio

-Την Τρίτη το βράδυ ο Ολυμπιακός σημείωσε μία μεγάλη επιτυχία και ήσουν από τους πρωταγωνιστές. Πώς το έζησες;
Ήταν μία υπέροχη εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε μία τόσο μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το ενενηντάλεπτο, προκειμένου να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Το έζησα με πολύ πάθος, με ένταση και τόσο εγώ όσο και όλοι οι συμπαίκτες μου δώσαμε τεράστια μάχη για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα.
-Αναδείχθηκες MVP της αναμέτρησης. Πόσο δύσκολο είναι να διακριθείς ατομικά σε ένα σπουδαίο ματς όπως αυτό;
Σημασία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν έχει τι κάνει ο κάθε παίκτης ατομικά. Είμαστε όλοι μέρος του συνόλου. Παίζουμε όλοι για έναν κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Παίζουμε ομαδικά, αυτό κάναμε και κόντρα στη Γιουνάιτεντ και για τον λόγο αυτό ήρθε το αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι ψηφίστηκα MVP είναι κάτι ευχάριστο για εμένα. Έκανα ένα καλό ματς, όμως αυτό δεν θα είχε κανένα αντίκρισμα αν όλοι οι συμπαίκτες μου δεν είχαν παίξει το ίδιο καλά! Κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Ήταν ομαδική δουλειά και ο πολυτιμότερος παίκτης αναδεικνύεται πάντα μέσα από την ομάδα!
-Απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως η Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία εμφάνιση και δεν φοβήθηκε καθόλου. Είχατε τόση αυτοπεποίθηση;
Ναι, σίγουρα παίξαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα και πιστεύουμε και στους εαυτούς μας. Σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε ως ποδοσφαιριστές. Θεωρώ και εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά στην ομάδα, ότι μπορούμε να πάμε μακριά.
-Ενόψει της ρεβάνς, τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να παραμένει σε θέση ισχύος για την πρόκριση;
Δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Το συζητήσαμε και μεταξύ μας, αλλά μας το τόνισε και ο πρόεδρος μετά το ματς. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σημαντικό βήμα που κάναμε στο πρώτο ματς. Δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία τεράστια ομάδα, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει στη ρεβάνς την εις βάρος της κατάσταση. Εμείς δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε αυτό. Θέλουμε να σχεδιάσουμε το παιχνίδι μας όπως το κάναμε και στο πρώτο ματς. Να πάμε στην Αγγλία και να παίξουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση, όπως και στην έδρα μας. Προσεκτικά, αλλά δυνατά και παθιασμένα.
-Ο κόσμος πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε;
Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να παίξει σε ένα γήπεδο όπως το ‘‘Καραϊσκάκη’’, με αυτόν τον υπέροχο κόσμο! Η αντίπαλός μας δυσκολεύτηκε παίζοντας στο γεμάτο ‘‘Καραϊσκάκη’’, μπροστά σε αυτό το κοινό. Έκαναν την εξέδρα, παρότι δεν ήταν πλήρης, να μοιάζει ακόμη πιο γεμάτη! Χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλαμε να παίξουμε καλά για τον κόσμο μας, να του δείξουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Και το καταφέραμε! Είμαι ευτυχισμένος γιατί το διασκεδάσαμε και εμείς, αλλά και οι φίλαθλοί μας και ήταν υπερήφανοι για την ομάδα τους.
-Θα έχετε κοντά σας στο Μάντσεστερ περισσότερους από 3.500 φιλάθλους. Περιμένεις μεγάλη βοήθεια από εκείνους στο «Ολντ Τράφορντ»;
Σίγουρα! Ξέρω πως όπου και να πάμε είναι πάντα κοντά ο κόσμος μας! Σε όλα τα γήπεδα που του επιτρέπουν να βρίσκεται, είναι εκεί! Τρελαίνομαι να τους ακούω να τραγουδάνε και το γεγονός ότι θα είναι στο ‘‘Ολντ Τράφορντ’’ τόσο πολλοί θα μας βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό! Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση.
-Τώρα δίνετε έναν ακόμη σημαντικό αγώνα. Πώς έχετε προετοιμαστεί για το ματς αυτό;
Είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Χρειάζεται άλλη διαχείριση. Γυρνάμε σελίδα τώρα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε καλά τη δίψα του κόσμου για νίκη σε αυτό το ματς. Ξέρουμε ότι πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε ξανά τον κόσμο μας χαρούμενο!.
-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας;
Θέλω να τους ζητήσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, όπως το κάνουν πάντα. Θα δώσω και εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου, περισσότερο και από το 100% για να είναι ευτυχισμένοι! Για να βλέπουν τον Ολυμπιακό να νικάει και να φτάνει σε τίτλους. Τους θέλουμε κοντά μας, όπως είναι πάντα, για να προχωρήσουμε σε νέους θριάμβους!

Σχετικά άρθρα