Καμίνης: Είμαι Παναθηναϊκός

Στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.Το πρωί του Σαββάτου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο" και μεταξύ άλλων θεμάτων, ρωτήθηκε ξανά για το θόρυβο που έχει ξεσπάσει με το γηπεδικό του Παναθηναϊκού και τη Διπλή Ανάπλαση.

Αρχικά, ο Δήμαρχος Αθηναίων ισχυρίστηκε ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πρέπει να συναποφασίσουν εάν επιθυμούν να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση και έπειτα να ενημερώσουν το Δήμο.

"Έχουμε ξοδέψει 9 εκατομμύρια ευρώ από το ‘πράσινο ταμείο΄ για να απαλλοτριώσουμε την περιοχή και θέλουμε να ξέρουμε, αν υπάρχει προοπτική ή όχι. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να σκεφτούμε τι ακριβώς θα κάνουμε με την συγκεκριμένη περιοχή. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να φτιάξουμε έναν νέο Αγιο Κοσμά, πιο σύγχρονο" συμπλήρωσε, δείχνοντας ότι ο Δήμος έχει εναλλακτικά σχέδια για το Βοτανικό.

Ερωτηθείς για το τι ομάδα είναι, ο Καμίνης διευκρίνισε πως είναι Παναθηναϊκός και τόνισε: "Ακόμη και ο κ. Κακλαμάνης που είναι Ολυμπιακός, θα ήθελε να βοηθήσει την πρώτη ομάδα της πόλης, αυτό δεν χωράει συζήτηση και αμφιβολία".

Σχετικά άρθρα