Ενισχυμένος ο Εργοτέλης για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Με τρεις προσθήκες σε σχέση με την αναμέτρηση της Λεωφόρου, θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Εργοτέλης το απόγευμα της Κυριακής στο Παγκρήτιο, με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρομάνο, Κοζορώνη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές του, ενώ μολονότι εξέτισε και ο Σαρρής κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, παραμένει εκτός ο τραυματίας Διαμαντάκος, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι βασικός ο Μονακέλο. Ο Ιταλός φορ δείχνει καθημερινά ολοένα και πιο έτοιμος, στη Λεωφόρο έφτασε πολύ κοντά στο σκοράρισμα και ψάχνει με μεγάλη θέληση το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία με μεσημεριανή προπόνηση. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Στην 19μελή αποστολή βρίσκονται οι Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Καρντόσο, Ρομάνο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο.

Σχετικά άρθρα