Ηττα η Αρσεναλ, διπλό με… σόου από Σούρλε η Τσέλσι

Με τον Σούρλε να πετυχαίνει χατ – τρικ σε διάστημα 17 λεπτών (!), η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα από το "Craven Cottage", επικρατώντας 3-1 της Φούλαμ. Εκτός αποστολής ο Μήτρογλου, στο τελευταία δεκάλεπτο έπαιξε ο Καραγκούνης. Στο +4 πήγαν οι μπλε από την Αρσεναλ, που ηττήθηκε 0-1 στην έδρα της Στόουκ!Στο κυνήγι της Ευρώπης εξακολουθεί να βρίσκεται η Εβερτον, που ίδρωσε, αλλά τελικά με γκολ του Λουκάκου σο 81′ νίκησε με 1-0 τη Γουέστ Χαμ. Επιβλητικό διπλό στην έδρα της Χαλ πέτυχε η Νιούκαστλ, που νίκησε 4-1 τις "Τίγρεις".

Στο "Craven Cottage" το προσωπικό σόου του Σούρλε ξεκίνησε στο 52′. Στο 65′ ο Γερμανός έκανε το 2-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε στο χατ τρικ. Με γκολ του Χέιτινγκ η Φούλαμ απλώς μείωσε σε 1-3 στο 74′.

Η Αρσεναλ έφυγε με άδεια τα χέρια από την έδρα της Στόουκ, η οποία πήρε μεγάλη νίκη επί των Κανονιέρηδων με 1-0, χάρη σε πέναλτι του Γουόλτερς στο 76′.

Η Νιούκαστλ, τέλος, έβαλε γερές βάσεις για το διπλό στην έδρα της Χαλ από το ημίχρονο, όταν και με σκόρερ τους Σισοκό και Ρεμί προηγήθηκε με 2-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Χαλ με τον Κέοχ μείωσε, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε ακόμα δύο γκολ από τους Σισοκό και Ανιτά.

Σχετικά άρθρα