ΠΑΣ: Χάνει Λίλα, Βίλα και Στρούνα για Πλατανιά

Το γεγονός ότι ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα δημιούργησε το πρόβλημα με την παρουσία των Λίλα, Βίλα και Στρούνα στην αναμέτρηση.
Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες των χωρών τους, θα αγωνιστεί η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Οι Λίλα, Βίλα και Στρούνα έχουν κληθεί στις Εθνικής Αλβανίας και Σλοβενίας αντίστοιχα για τους φιλικού αγώνες της Τετάρτης με  Μάλτα και  Αλγερία αντίστοιχα, ενώ ο Κρητικός με την Εθνική Νέων κάτω των 19 χρονών,  για τον αγώνα με την Νορβηγία.

Όλοι τους θα πρέπει υποχρεωτικά να δώσουν το παρόν την Δευτέρα, 3-3-2014, στους προκαθορισμένους από τις ομοσπονδίες τους τόπους συγκέντρωσης,  με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θα προπονηθούν και την Κυριακή και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον Γιάννη Πετράκη η αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Σχετικά άρθρα