Σούλης: Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα

Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια, ο Σούλης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου περισσότερο απογοητευμένος από κάθε άλλη φορά.
Ο προπονητής του Αρη παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλο, ενώ απέφυγε να βρει δικαιολογία στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Αναλυτικότερα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά, είχαν πάθος και θέληση, δεν είχαμε όμως καθαρές φάσεις με εξαίρεση του Κουσίδη στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα μας έλειπαν κάποια παιδιά αλλά δεν είναι δικαιολογία. Καταλαβαίνω τον κόσμο που φωνάζει αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Γιατί στα πιο κρίσιμα παιχνίδια του εντός έδρας είναι ανύπαρκτος επιθετικά: «Είναι και οι αντίπαλοι που παίζουν, είναι και άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω, γιατί θα φανεί ότι ρίχνω αλλού ευθύνες. Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι στη θέση που είμαστε εμείς πρέπει να μπαίνεις και να τους πνίγεις τους αντιπάλους. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό απ’ ό,τι φαίνεται».

Για το τι ελπίδες και τι δυνάμεις υπάρχουν: «Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες αλλά αν δεν κερδίζουμε… Κάθε φορά αυτά λέμε. Είναι και κάποια άλλα προβλήματα που έχουμε. Μην το ρίχνουμε όμως στο άγχος».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι διοικητικές εξελίξεις: «Εγώ δεν μπορώ να αναφερθώ στα διοικητικά. Κοιτάω τα αγωνιστικά και προσπαθώ να μην τα έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες. Αν ψάχνουμε εκεί δικαιολογία ας μην παίζαμε. Προσπαθούν τα παιδιά. Τα δίνουν όλα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο η δύναμη και το πάθος».

Για το ότι είναι απογοητευμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά: «Πάντα όταν δεν κερδίζω είμαι απογοητευμένος. Προσπαθώ να δώσω κουράγιο σε όλους στα αποδυτήρια. Καταλαβαίνω ότι τα  πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τη μία θα είσαι ψηλά, την άλλη θα είσαι χαμηλά».

Σχετικά άρθρα