Παρελθόν ο Μουν!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μουν, καθώς η ερυθρόελυκη ΚΑΕ αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία μαζί του. Επιστρέφει ο Πέτγουεϊ στο πρωτάθλημα, την θέση του Μπέγκιτς παίρνει ο Σερμαντίνι.Ούτε δύο μήνες (ανακοινώθηκε στις 8 Ιανουαρίου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός) δεν κράτησε η συνεργασία των Πρωταθλητών Ευρώπης με τον Τζαμάριο Μουν, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ.

Αυτό συνέβη τόσο λόγω ότι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επέστρεψε υγιής, όσο και επειδή ο Τζαμάριο Μουν δεν ικανοποίησε στον επιθυμητό βαθμό το προπονητικό-τιμ της ομάδας. Ο πρώτος θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, παίρνοντας την θέση του δεύτερου.

Αλλαγή στους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα γίνει και στην περίπτωση του Μίρζα Μπέγκιτς, καθώς θα τον αντικαταστήσει ο νεοαποκτηθείς Γιόργκι Σερμαντίνι.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του Σλοβένου σέντερ στην τρέχουσα σεζόν και είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη ώστε να βρεθεί η "χρυσή" τομή και να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Το "διαζύγιο" θεωρείται δεδομένο, καθώς ο Μίρζα Μπέγκιτς δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Σχετικά άρθρα