Διά πυρός και σιδήρου ο Αστέρας!

Δύσκολη και αγχωτική νίκη πέτυχε ο Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στην Τρίπολη με γκολ που σημείωσε ο Ντε Μπλάσις. Οι Αρκάδες πέρασαν στην 4η θέση, περιμένοντας να μη νικήσει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι, ενώ οι Θρακιώτες έφτασαν τις 4 σερί ήττες.Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσπάθησε να πιέσει τον Πανθρακικό χωρίς όμως να τα καταφέρει ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου απείλησε από στημένες φάσεις, όπως την κεφαλιά του Γκοϊάν στο 16′, έπειτα από κόρνερ του Ουσέρο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου απείλησε ελάχιστα στο πρώτο 45λεπτο όμως είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 39′, όταν από λάθος του Ζησόπουλου, το πλασέ του Καθάριου έφυγε άουτ.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο 2ο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 54′ όταν οι παίκτες του συνεργάστηκαν άψογα και ο Ντε Μπλάσις με άλλη μία κεφαλιά φέτος άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο Αστέρας είχε κι άλλες καλές στιγμές να διπλασιάσει τα τέρματά του χωρίς πάντως να τα καταφέρει ενώ οι Θρακιώτες έγιναν επικίνδυνοι μπροστά στην εστία του Μπαντή στα τελευταία λεπτά, το 1-0 όμως έμεινε ως το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Ζησόπουλος, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (79′ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (69′ Ναβάρο), Χουάνμα (46′ Μπαράλες).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Σαμπάτ, Χρήστου (86′ Μπαϊκαρά), Ντιόγκο, Ρομέου, Εμπόου, Τζάνης, Καθάριος (72′ Μολίνα), Ιγκόρ (29′ λ.τρ. Χασομέρης).

Σχετικά άρθρα